MAATWERK

Wij kunnen u allerlei andere diensten op maat aanbieden. Op aanvraag verzorgen wij maaltijden, vervoer, bruiloften, familiefeesten, bedrijfsuitjes, een trainingsweekend, een bridgedrive, teambuildingsessies, ... alles is mogelijk.

Arrangementen gelden niet voor het hoogseizoen (juli-augustus).

 

WIJNPROEFARRANGEMENT
3 Dagen en 4 nachten wijnen proeven en verwend worden. Een lang weekend weg met bezoeken aan grote wijnhuizen, elegante wijnchâteaux en eenvoudige maar zeer gastvrije wijnboeren in het prachtige Loiredal, uiteraard gecombineerd met heerlijk Frans eten.

 

Overnachtingen met ontbijt. Overdag heerlijke wijnen proeven in zes verschillende wijngebieden in de Loirestreek, met vervoer door privé taxi. Lunchen in oude stadjes en ’s avonds diner op L’Isle, uiteraard met wijnarrangement. Als u tijdens de druivenoogst komt (tussen eind september en eind oktober) kunnen we ook een ochtend druiven plukken en lunchen met de andere druivenplukkers bij de wijnboer. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen wijn te bottelen.

 

De prijs van dit arrangement hangt af van het aantal personen waarmee u komt en varieert van € 350 p.p. voor acht personen tot € 550 p.p. voor twee personen.

 

GOLFARRANGEMENT
Verblijf van een week met 3 keer golfen op één of meerdere golfbanen, die zich in de directe omgeving van L'Isle bevinden (allemaal 18 holes). Bij aankomst krijgt u een mooi viergangen diner met wijnarrangement en de volgende ochtend wordt u verwend met een ontbijt. De rest van de week kunt u zelf inrichten en zodra u wilt golfen reserveren wij de gewenste baan voor u op het gewenste tijdstip. Gedurende de week krijgt u nog een Nederlandstalige wijnrondleiding met uitgebreid wijnproeven. Ook gaan we pizza's bakken in onze eigen, traditionele broodoven.

 

De prijs van dit arrangement hangt af van het aantal personen waarmee u een huisje deelt en varieert van € 340 p.p. voor 4 personen tot € 475 p.p. voor 2 personen.