We hebben drie vakantieverblijven: twee gîtes en een groepsverblijf. Het groepsverblijf, La Cave, kan zeven personen herbergen. La Cave heeft een grote, zeer goed uitgeruste eetkeuken, 2 ruime douches 2 toiletten met een grote wasbak en een zitje op de vide. Er is een slaapzaal met 5 goede bedden en op de vide staan ook nog 2 bedden. De bedden kunnen vast- of losgekoppeld worden. Onze vakantiehuizen zijn voorzien van een tv met dvd-speler en draadloze internet verbinding.

 

Het groepsverblijf heeft zijn eigen entree met terras. Op het terrein staat een grote barbecue en men kan eventueel zelfs over een biertap beschikken. Het groepsverblijf is ideaal voor een groep vrienden, die wil komen fietsen of volleyballen, maar is ook zeer geschikt voor een groot gezin. In onze vakantieverblijven mag binnen niet gerookt worden. Huisdieren kunnen mee in overleg. Behalve La Cave verhuren wij ook nog twee gîtes voor vier personen. Wilt u met een groot gezelschap komen, neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag passend advies.

 

Foto's La Cave

 

 

.

Prijzen
Wij hanteren 3 verschillende tarieven voor hoog-, midden en laagseizoen:

 

Hoogseizoen: juli en augustus (30 juni - 1 sep. 2018)

Midden seizoen: april, mei, juni, september, oktober en de kerstvakantie
Laagseizoen: alle overige weken

 

Hoogseizoen: € 825 per week
Midden seizoen: € 625 per week
Laagseizoen: € 425 per week

 

 

Deze prijzen zijn inclusief beddengoed, water, elektriciteit en toeristenbelasting, maar exclusief gasverbruik en eventuele overige diensten. Wilt u bijvoorbeeld handdoeken of tafellinnen huren, dan kunt u dat ter plaatse bij ons doen of vooraf contact opnemen.

 

Bij reservering dient € 150 borg overgemaakt te worden. Bij vertrek storten wij de borg terug op uw rekening met aftrek van de kosten voor gasverbruik en eventuele schade. De huurprijs dient twee weken voor aankomst overgemaakt te zijn. Wanneer u de gîte netjes achterlaat brengen wij geen schoonmaakkosten (à € 50) in rekening.

 

Voor kleine kinderen hebben wij beschikbaar: twee kinderbedjes, een kinderwagen met wieg, een buggy en twee kinderstoelen. Wij vragen u e.e.a. tijdig te reserveren.

 

In het hoogseizoen verhuren we alleen per week van zaterdagmiddag tot zaterdagochtend. Buiten het hoogseizoen zijn andere afspraken mogelijk.Mocht u met slechts twee personen komen en de andere gîtes zijn al bezet, dan kunnen we u een apart aanbod doen. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Annuleringen

Wij hebben de volgende voorwaarden m.b.t. annuleringen:

  • Indien u meer dan 8 weken voor aankomst annuleert, houden wij alleen de borg in. U mag ook gratis omboeken naar een andere datum.
  • Indien u tussen de 8 en 4 weken voor aankomst annuleert, brengen wij 50% huur in rekening.
  • Indien u tussen de 4 en 2 weken voor aankomst annuleert, brengen wij 75% huur in rekening.
  • Indien u minder dan 2 weken voor aankomst annuleert, brengen wij de volledige huur in rekening.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.