We hebben drie vakantieverblijven: twee gîtes en een groepsverblijf. De gîtes, La Rose en Tournesol, zijn elk voor maximaal vier personen. Iedere gîte heeft op de begane grond een mooie woonkamer, een zeer goed uitgeruste keuken, een toilet en openslaande deuren naar het terras. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met een douche en een tweede toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van twee comfortabele bedden en een velux met verduisteringsgordijn. Onze vakantiehuizen zijn voorzien van een tv met dvd-speler en draadloze internet verbinding.


Beide gîtes zijn opgetrokken in traditionele stijl, maar de inrichting verschilt nogal, zoals u op de foto’s kunt zien. In onze vakantieverblijven mag binnen niet gerookt worden. Huisdieren kunnen mee in overleg. Behalve deze twee gîtes verhuren wij nog een groepsverblijf dat heel geschikt is voor vriendengroepen en grotere gezinnen, maar ook verhuurd kan worden aan een kleiner gezelschap.

 

Foto's La Rose
Foto's Tournesol

 

 

.
.

Prijzen

Wij hanteren 3 verschillende tarieven voor hoog-, midden en laagseizoen:


Hoogseizoen: juli en augustus (30 juni - 1 sep. 2018)

Midden seizoen: april, mei, juni, september, oktober en de kerstvakantie
Laagseizoen: alle overige weken

Hoogseizoen: € 680 per week 
Midden seizoen: € 525 per week 
Laagseizoen: € 350 per week 

 

Deze prijzen zijn inclusief beddengoed, water, elektriciteit en toeristenbelasting, maar exclusief gasverbruik en eventuele overige diensten. Wilt u bijvoorbeeld handdoeken of tafellinnen huren, dan kunt u dat ter plaatse bij ons doen of vooraf contact opnemen.

 

Bij reservering dient € 150 borg overgemaakt te worden. Bij vertrek storten wij de borg terug op uw rekening met aftrek van de kosten voor gasverbruik en eventuele schade. De huurprijs dient twee weken voor aankomst overgemaakt te zijn. Wanneer u de gîte netjes achterlaat brengen wij geen schoonmaakkosten (à € 50) in rekening.

 

Voor kleine kinderen hebben wij beschikbaar: twee kinderbedjes, een kinderwagen met wieg, een buggy en twee kinderstoelen. Wij vragen u e.e.a. tijdig te reserveren.

 

In het hoogseizoen verhuren we alleen per week van zaterdagmiddag tot zaterdagochtend. Buiten het hoogseizoen zijn andere afspraken mogelijk. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Annuleringen

Wij hebben de volgende voorwaarden m.b.t. annuleringen:

  • Indien u meer dan 8 weken voor aankomst annuleert, houden wij alleen de borg in. U mag ook gratis omboeken naar een andere datum.
  • Indien u tussen de 8 en 4 weken voor aankomst annuleert, brengen wij 50% huur in rekening.
  • Indien u tussen de 4 en 2 weken voor aankomst annuleert, brengen wij 75% huur in rekening.
  • Indien u minder dan 2 weken voor aankomst annuleert, brengen wij de volledige huur in rekening.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.